Anti-inbraaktips

Inbraak voorkomen hoeft niet moeilijk of duur te zijn en daarom hebben we een aantal handig tips voor het voorkomen van inbraak. We zullen tips geven op technische vlak en wat je het beste zelf kunt doen.

Technisch aspect

Ervoor zorgen dat technisch alles in orde is kan zeker inbraak voorkomen. Hiervoor kun je een slotenmaker Den Haag inhuren voor het plaatsen van sloten op de ramen en deuren. Het is belangrijk om sloten te plaatsen dat een crimineel niet makkelijk kan forceren. Een slotenmaker Den Haag weet precies welke sloten gebruikt moeten worden en kan hierover advies geven. Samen met de slotenmaker kun je goede preventiemaatregelen nemen tegen lage prijs.

Zelf proactief zijn

Zelf proactief zijn is eigenlijk heel simpel. Zorg er altijd voor dat je de sloten ook daadwerkelijk op slot doet. Ga je even buiten wandelen of boodschapje doen? Doe dan alle deuren op slot want een crimineel heeft maar enkel minuten nodig om toe te slaan. Heel veel inbraken hadden voorkomen kunnen worden als de bewoners maar de deur op slot gedaan hadden. Zo is er bekende verhaal dat slotenmakers Den Haag te horen krijgen dat een bewoner terugkomt van even de hond uitlaten en ziet bij terugkomst dat er ingebroken is.

De sloten halen natuurlijk weinig uit als ze niet op slot worden gedaan, vergeet het dan ook nooit.