Appartement huren Breda

Toen mijn vriend en ik elkaar leerden kennen, hadden wij het al vrij snel over samenwonen, maar ik welke woonplaats zouden wij dan gaan wonen? Uiteindelijk besloten wij dat dit Breda moest worden. Dit was mooi in het midden. Dit was voor ons beiden een nieuwe stad en dus ook een nieuwe start. Toen begon onze speurtocht naar appartement huren Breda.

Appartement huren in Breda

Wij houden allebei van mooie, oude appartementen. De nieuwe “vierkante bakken” vinden wij minder mooi. Ook houden wij allebei van uitgaan, dus wij wilden graag een oudere appartement in het centrum van Breda. Wij hadden wel verwacht dat het niet zo makkelijk zou zijn om een geschikt huurappartement te vinden, maar dat het zo lastig was, hadden we nou ook weer niet verwacht. Maar toen wij, bij toeval, op de site van Klikvoorwonen.nl zagen wij het perfecte appartement.

Heerlijk wonen

Wij wisten allebei dat het appartement op de site het perfecte appartement voor ons was. Dit vonden wij ook eng, want stel dat het al weg zou zijn of dat het wellicht tegen zou vallen. Wij hebben gelijk gebeld en het bleek nog beschikbaar te zijn. We konden ons gelijk inschrijven en dan reageren op het appartement. Dat hebben wij gedaan en toen was het duimen draaien. Toen kwam het verlossende berichtje: wij mochten de woning gaan bezichtigen en als wij het zagen zitten was het ons appartement! Daar hoefden wij niet over na te denken. Het was en is een geweldig appartement. Wij wonen hier met ontzettend veel plezier, dus voorlopig gaan wij hier niet meer weg!