De ideale hoofdtelefoon

Ben jij op zoek naar een hoofdtelefoon die je volledig van de buitenwereld afsluit, en er anderzijds voor zorgt dat anderen niet kunnen horen wat jij onderweg aan het luisteren bent? Of wil je er juist één die zorgt dat je nog wel wat geluid van buitenaf hoort, bijvoorbeeld naderend verkeer? En heb je liever oordopjes of een lichtgewicht over-ear-exemplaar? Wat voor soort koptelefoon je ook probeert te vinden, je bent bij bij Wifimedia aan het juiste adres. Het aanbod is reuze, met alle varianten hoofdtelefoons van topmerken als Sennheiser, Pioneer, Sony en Audeze. Professionele kwaliteit en strak design gegarandeerd.

Veilige hoofdtelefoon

Het is dus maar net waar je zelf naar op zoek bent. Je kunt er bijvoorbeeld wegens veiligheidsredenen voor kiezen een hoofdtelefoon te kopen waarmee je het omgevingsgeluid niet volledig buitensluit. De officiële verzamelnaam voor deze variant is “on-ear”. Dat betekent dat het kussen van jouw hoofdtelefoon niet volledig om je oor heen zit, maar op de schelp van je oor rust. Met zo’n hoofdtelefoon ben je dus niet volledig van je omgeving afgesloten. Toch wat veiliger in bijvoorbeeld het verkeer, je hoort nog wat er allemaal gebeurt. Maar het doorlaten van enig omgevingsgeluid betekent niet dat de kwaliteit van dit soort hoofdtelefoons minder is. Zeker niet. Optimaal draagcomfort wordt gecombineerd met akoestische perfectie.

Draadloos onderweg

Wanneer je voor een on-ear hoofdtelefoon kiest omdat je bijvoorbeeld veel op de fiets zit, om jezelf door drukke straten te bewegen, denk dan ook eens aan een draadloos exemplaar. Met een hoofdtelefoon draadloos heb je geen last meer van snoeren en draden, die niet alleen flink in de weg kunnen zitten, maar ook vaak heel vervelend in de knoop raken. Niet alleen het snoertje van de hoofdtelefoon zelf, maar ook weleens in combinatie met andere snoeren en draden. Voor je het weet sta je weer vijf minuten te pulken om de boel uit elkaar te krijgen. Met een draadloze hoofdtelefoon is dit verleden tijd. Draadloze hoofdtelefoons zijn er ook met in-ear oortjes.

Persoonlijk

Wat jouw ideale hoofdtelefoon is, is dus heel persoonlijk. Het is maar net waarvoor en op welke plekken jij jouw muziek luistert of draait, games speelt of films kijkt. Bij een expert als Wifimedia kan je precies zien wat er zoal op de markt is. Neem een kijkje en maak je keuze!