Een mooi Belgisch hardsteen aanrechtblad

Een mooi Belgisch hardsteen aanrechtblad

Ik ben dol op koken en dol op eten. Vaak genoeg maak ik een lekkere hartige taart voor mezelf, zoals laatst nog eentje met asperges. Je moet een beetje in het seizoen blijven waar je in zit natuurlijk en kookte ik bijvoorbeeld in de herfst veel met pompoen en dergelijke, deze lente draait het allemaal om asperges. Die korte tijd die we hebben ze te eten maak ik er gebruik van ook, volop gebruik zelfs. Het helpt dat ik een heel fijne keuken heb, eentje waar ik graag ben. Ik heb wel eens een heel rommelige keuken gehad, bijvoorbeeld die uit mijn vorige huis, waar ik het echt niet zo prettig vond. Dat huis huurde ik en dus vond ik het ook weer niks het helemaal te gaan zitten opknappen, maar het is meerdere keren door mijn hoofd gespookt, moet ik je zeggen. Dit huis heb ik gekocht en direct wist ik dat ik dit keer wél iets aan de keuken zou gaan doen, de sfeer moest er gewoon kloppen. Een van de eerste dingen die ik in het kader van dat opknappen vond was een prachtig aanrechtblad van Belgisch hardsteen. Dat Belgisch hardsteen trof ik op de website van Beter Graniet, waar ik uit nieuwsgierigheid maar eens was gaan kijken. Het blad dat hier op het aanrecht lag namelijk, was van het lelijkste materiaal dat ik ooit heb gezien en aangezien ik direct wist dat ik een authentieke keuken wilde hebben struinde ik het internet eens af op zoek naar een mooi stenen aanrechtblad. Toen ik het Belgisch hardsteen zag was ik direct verkocht. Kijk zelf maar eens en je weet direct wat ik bedoel als ik dat zeg. Enfin, de keukenkastjes heb ik gelaten voor wat ze zijn, die heb ik enkel bij geschuurd en ik heb ze van een mooi kleurtje voorzien, lichtgroen omdat ik dat echt fris vind in de keuken.