Het grote voordeel van de Serviced apartments Eindhoven

corporate housing

Het grote voordeel van de Serviced apartments Eindhoven

Voor mijn werk ben ik geregeld in Eindhoven, aangezien ik in de engineering zit. Mijn standplaats in Amsterdam, maar het kan zo voorkomen dat ik een week in Eindhoven zit bijvoorbeeld, dat is eerder regel dan uitzondering. Sinds een tijdje heeft mijn werkgever daar een heel goede aanpak voor gevonden en kan ik gewoon in Eindhoven overnachten, aangezien zij een abonnement voor overnachtingen daar voor me heeft geregeld, de zogenaamde serviced apartments Eindhoven. Het fijne aan de serviced apartments Eindhoven is dat je echt het gevoel hebt er een eigen sfeertje te hebben, het is toch een wereld van verschil met bijvoorbeeld een hotel. Maar het voordeel is dan weer wel dat je dezelfde service krijgt geleverd als in een hotel. Van alle gemakken ben je voorzien bij dit soort appartementen, maar het voelt toch vrijer en echt meer als een eigen huis dan in een hotel. Voor mij is het een absolute pre dat dit voor me geregeld is en ik moet zeggen dat ik echt minder aarzeling heb om dit soort projecten te doen in Eindhoven aangezien ik nu weet dat ik er terecht kom in een sfeer die voor mij ook steeds meer als een thuis voelt. Die rust in de avond en om even alles langs je heen te laten gaan heb je namelijk toch gewoon nodig en die vind ik in een hotel écht niet, dit is dus echt heel fijn.