Home of Concrete betonlook muurverf

Daklekkage

Met Home of Concrete betonlook muurverf creëer je in een handomdraai een prachtige betonlook in je huis. Wil jij ook zo’n mooie natuurlijke verf in je huis? Een betonlook muur geeft sfeer aan je interieur. Een rauw randje welke past in vele woonstijlen. Er kunnen meerdere betonlook muren in je huis gecreëerd worden. Een betonlook is een mooie grijze verf die je perfect kunt inzetten als basiskleur voor je interieur. Gebruik het in je slaapkamer. Is je hoofdboard geverfd in een grijze verf kleur, gebruik dan in een matte muurverf. Als je twee verfsoorten combineert op 1 wand dan geeft het een heel mooi ton sur ton effect.

Maak een betonlook muur met verf of behang

Van monumentale panden tot aan nieuwbouwhuizen, je kunt elke plek eenvoudig een stoere uitstraling geven. Geef de muren een stoere betonlook door aan de slag te gaan met beton-kalkverf. Je kunt kiezen voor een egale betonlook of juist spelen met het effect op de muur door de verf in halve cirkels aan te brengen waardoor er ‘vegen’ ontstaan. Dit geeft de muur een meer verweerde look. Kijk eens op beton cire homeofconcrete.com voor idieeën.

Wat is beton cire?

Beton cire betekent letterlijk gewreven beton. Deze techniek komt van oorsprong uit Frankrijk, de Fransen gebruiken het om beton een mooie uitstraling te geven. Beton cire heeft een dikte van slechts 2 à 3 millimeter en is zeer licht van gewicht. Het is daardoor aan te brengen op muren, vloeren, trappen en zelfs op meubels. De samenstelling van dit product bestaat uit cement, harsen en water. Een rustige en natuurlijke uitstraling geeft beton cire muur. Het past in veel interieurs. Dit materiaal geeft sfeer aan elke ruimte. Beton cire is in verschillende texturen verkrijgbaar zodat een ieder zelf zijn uitstraling kan kiezen. Ook de kleur is zelf te kiezen.