Kamer Breda

Klikvoorkamers.nl is de perfecte site als je op zoek bent naar een kamer in Breda. Ik heb via hen een kamer gevonden waar ik met heel veel plezier heb gewoond tijdens mijn studie.

Hoe krijg je een woning toegewezen

Via de site www.klikvoorkamers.nl kon ik mezelf heel eenvoudig inschrijven. Ik kon bijvoorbeeld aangeven wat en waar ik zocht. Daarna zou ik een berichtje krijgen als er een kamer beschikbaar kwam die aan mijn wensen voldeed. Twee weken later was dit al het geval. Op de site kon ik de kamer bekijken en daarna kon ik gelijk aanmelden voor deze kamer. Daarna was het afwachten wie de kamer toegewezen kreeg. Soms worden kamers toegewezen aan de persoon die het langste ingeschreven staat, een andere keer worden kamers door middel van loting toegewezen en weer een andere keer krijgt de persoon die het eerste reageert de kamer toewezen. Ik had het geluk dat ik heel snel reageerde op deze kamer en dus de eerste persoon was die gereageerd had. Ik kreeg de kamer dus toegewezen en mocht de kamer bezichtigen.

Papierwinkel

Na de bezichtiging heb ik aangegeven dat ik de kamer heel graag wilde gaan huren. Toen volgde er alleen nog een controle door de woningbouw. Toen alles akkoord was, kon het contract getekend worden en daarna was ik dus de huurder van deze kamer in Breda. Ik had dat niet durven dromen, maar ben er nog steeds heel erg blij mee.