LED panelen kopen

LED TL verlichting

De voordelen van LED TL verlichting zijn erg groot. Bij een LED TL hoeft de TL buis niet op te warmen waardoor je direct genoeg licht hebt. Dit kan handig zijn als je bijvoorbeeld maar weinig tijd hebt en je graag direct licht wilt hebben in de ruimte. Bij LED licht kan je kiezen uit verschillende opties. Zo kan je kiezen voor kleur, maar ook heb je de mogelijkheid tussen verschillende tinten licht. Je kan namelijk kiezen voor een koelere of een warmere tint. Daarnaast heb je nog veel meer mogelijkheden met LED licht, waardoor je een ruimte echt naar jouw wens kunt verlichten. Bij LED TL heb je geen last van UV-straling en LED TL draagt bij aan een schoner milieu. Het merk Energetic is de grootste producent in LED verlichting ter wereld. Het kost nauwelijks moeite om je oude LED TL verlichting te vervangen. Alleen de armatuur, de behuizing van de LED TL verlichting, hoeft te worden vervangen. Het LED panelen kopen is nooit makkelijk geweest.


Zuinig en besparen tegelijk

Met LED TL verlichting ben je op alle fronten aan het juiste adres. Niet alleen betaal je geen vervangingskosten, op de lange termijn bespaar je een hoop kosten. Daarnaast zorg je voor een beter milieu. Door over te gaan op LED TL verlichting bespaar je wel tot zo’n 65% op je rekening. Wanneer je kiest voor LED TL verlichting, is het zeker verstandig om ook te kijken naar een LED TL armatuur. Deze zijn snel en gemakkelijk te bestellen op Lightexpert.nl. Daar vind je een groot aanbod aan passende armaturen en verlichting.


Hoe lang gaat een LED TL lamp mee?

Gemiddeld gaat een LED TL lamp zo’n 25.000-50.000 branduren mee. Dit is een groot aantal uren waardoor je verlichting lang mee zal gaan. Er zijn verschillende soorten TL buizen en verschillende soorten TL armaturen. Deze armaturen worden aangegeven met een IP codering. Aan de hand van de verschillende codes kun je de diverse types onderscheiden en weet je ook gelijk welke armatuur past bij de lamp die je hebt uitgekozen.  In de verkoopwijzer vind je meer informatie over de LED verlichting en kun je een keuze maken tussen verschillende wattages en lichtkleuren.