Loodgieter in Limburg kan bijzonder snel ter plekke zijn

Loodgieter in Limburg

De loodgieter in Limburg is een onderdeel van de Riool Loodgieter in LimburgOnstoppingservice Limburg. Dit bedrijf heeft de ervaring en veel kennis in huis om de problemen die zich aan een afvoer of het riool voordoen, snel op te lossen. 24/7 kan je de hulp van dit bedrijf inschakelen en dat is in sommige gevallen bijzonder prettig. Bovendien hanteren zij een vast bedrag van €100,- exclusief btw en dat is ongeacht het aantal gewerkte uren.

Op een morgen kwam ik naar beneden en voordat ik het in de gaten had, waren mijn voeten nat. Nat waarvan zal je wel denken, ja ik dus ook! Geschrokken liep ik door naar de keuken en zag al meteen wat het probleem was. Gisteravond had ik de vaatwasser aangezet en ben naar bed gegaan. Dat doe ik eigenlijk al jaren, want dan is de volgende morgen de vaat schoon en kan ik deze meteen opruimen.

Bijzonder snel was de loodgieter in Limburg al gekomen

Loodgieter in LimburgNormaal is dit ritueel altijd zonder problemen, tot deze morgen. Op de één of ander manier was het water wat uit de machine kwam, niet door de afvoer naar beneden gegaan, maar juist de ander kant naar boven. Gevolg was dat de gootsteen vol was gelopen met het vieze water. Ook de gootsteen kon het op een gegeven moment niet meer aan en was overgelopen. Al het vieze water was op de grond terecht gekomen en had de woonkamer onder water gezet. Gelukkig dat wij plavuizen hadden, dus de schade viel mee.

Inmiddels was de loodgieter in Limburg al snel gekomen en meteen aan het werk gegaan. Zowel de afvoer van onze vaatwasser, als van de gootsteen waren dicht gegaan. Waarschijnlijk door vetten en zeepresten was de afvoer verstopt geraakt. Gelukkig is dat probleem bijzonder snel verholpen en kan het water weer de juiste weg vervolgen.