Op zoek naar een woning in Houten?

Houten is een prachtige gemeente om in te wonen. Houten heeft veel gezellige horecagelegenheden en in de gemeente vind je ook nog veel groen. Bovendien is de gemeente ideaal voor mensen die graag fietsen en vind je er ook veel water. Houten is dan ook een geschikte gemeente om in te wonen voor ieder soort huishouden. Utrecht ligt bovendien op minder dan 20 kilometer van Houten vandaan. Het is dus niet gek dat Houten zo’n geliefde woonplek is! Wil jij ook een huis kopen in Houten? Lees dan dit artikel door.

Dit is het ideale moment om een woning in Houten te kopen

Net als in andere gemeenten is de gemiddelde woningwaarde in Houten de afgelopen jaren flink toegenomen. Naar verwachting zal de woningwaarde de komende jaren alleen maar toenemen, omdat het woningtekort ook toe blijft nemen. Vanwege de lage rentepercentages over hypotheken is dit hét perfecte moment om een makelaar in Houten in te huren. We weten immers niet of die rentepercentages zo gunstig blijven, maar het is wel zeer waarschijnlijk dat de woningprijs blijft toenemen.

Kies voor een aankoopmakelaar uit de omgeving

Wie van plan is om een woning in Houten te kopen, kan het best ook een aankoopmakelaar inhuren die de woningmarkt hier goed kent. Clavis Makelaar is een makelaar die in de gemeente Houten gevestigd is. Bij Clavis Makelaar kennen ze de woningmarkt in de regio als de beste. Zo voorkom je dat je meer betaalt dan noodzakelijk. Bovendien is men bij dit makelaarskantoor in staat om de juiste woningen te selecteren op basis van jouw wensen. Zo krijg je alleen de woningen te zien die ook daadwerkelijk interessant voor je zijn. Kies je voor een lokaal makelaarskantoor, dan kan de makelaar je ook meer over een specifieke buurt vertellen.