Planten online kopen heeft zeker zijn voordelen

577927_224729210976675_1786844225_nPlanten online kopen heeft zeker zijn voordelen

Wat is het toch met de lente dat je altijd allerlei kriebels krijgt? Waarom werkt het zonlicht toch zo door op onze hormonen? Waarom worden we gelukkig of verliefd in de lente? En hoe zit dat dan met een tegenvallende lente? Bij mij begon de lente dit jaar nog redelijk hoopvol. Het liet een beetje lang op zich wachten maar we hebben in maart toch mooie dagen gehad en ik verwachtte altijd dat het nog wel zou komen. Het is inmiddels juni en ik realiseer me dat we de lente bij wijze van spreken hebben overgeslagen. Er is een periode voorbij getrokken, die weliswaar in tijd zijn sporen heeft nagelaten, maar die in indrukken niet zoveel heeft achtergelaten. Ik kan me denk ik nog maar tien dagen herinneren waarop het een beetje lekker weer was, en dat van de drie maanden die de lente heeft geduurd. Dat is daarmee dus een op de negen, niet echt respectabel voor een lekkere lente. We hebben wel eens voortvarender lentes gehad kan ik je uit mijn eigen herinneringen nog zeggen. Toch voltrokken zich dezelfde dingen als voorgaande lentes: ik kreeg een enorme opruim bui waarbij ik van alles uit mijn huis verwijderde en ik echt de kriebels kreeg voor de grote schoonmaak, en ik ben als een malloot tekeer gegaan in mijn tuin. Dit jaar ging ik echter mijn planten online kopen, want de kwekerij waar ik normaal mijn planten haal heeft het niet gered dit jaar. Ik heb gemerkt dat je planten online kopen nog niet eens zoveel nadelen heeft als ik misschien van tevoren had gedacht. Ik dacht dat ik het onpersoonlijk zou vinden om de bloemen niet in het echt te zien of te ruiken, maar in tegendeel. Er staan hele mooie en representatieve afbeeldingen op die sites en door die te combineren kreeg ik een veel helderder overzicht van alle bloemen en planten die ik in mijn tuin hebben wilde.