Pocketvering matras van www.perfecthomeshop.nl is geweldig

Ik heb maar een woord voor het pocketvering matras wat ik onlangs bij www.perfecthomeshop.nl heb gekocht en dat is “geweldig”. Wat ben ik blij met dit matras. Eindelijk slaap ik weer goed. Als ik dit geweten had, had ik het matras veel eerder besteld. Ik ben zo tevreden over dit matras, dat ik dezelfde matrassen nu ook voor mijn kinderen besteld heb!

Pocketvering matras van de Perfect home shop is goed schoon te houden

Hygiëne vind ik altijd heel erg belangrijk. Tijdens het slapen verlies je altijd veel vocht doordat je zweet. Dit zweet trekt normaal gesproken in het matras. Dat is uiteraard niet erg hygiënisch. Het pocketvering matras van de Perfect home shop heeft hiervoor een oplossing. Zij hebben namelijk een afneembare hoes om het matras gemaakt. Deze hoes kan je dus regelmatig wassen, zodat je het opgenomen zweet er uit wast. Daarna is het matras dus weer lekker fris. Ik vind dit echt fijn.

Verschillende afmetingen

De pocketvering matrassen van de Perfect home shop zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen. Ook zijn ze verkrijgbaar voor bijvoorbeeld maximaal 120 kilo of maximaal 150 kilo. Zo is er altijd een matras verkrijgbaar wat bij jou past. Voor mezelf heb ik het tweepersoons matras besteld en voor de kinderen heb ik de eenpersoons variant besteld. Als het goed is, worden deze matrassen over twee dagen bezorgd. Ben benieuwd of mijn kinderen net zo tevreden zullen zijn, maar ik ben hier eigenlijk wel van overtuigd.