Siematic keuken(s) helemaal laten ontwerpen

Siematic keuken(s)

Samen met mijn vriendin heb ik gekeken naar verschillende soorten Siematic keuken(s). Mijn vriendin en ik hebben vorige maand een nieuw huis gekocht. Het leuke aan het huis is dat hij nog helemaal ingericht moet worden. Zo staat er bijvoorbeeld ook geen keuken, badkamer en toiletten in. Die kunnen wij daarom helemaal zelf gaan ontwerpen en precies naar onze smaak maken. Dat vonden wij heel erg leuk om te doen, maar ook erg spannend. Want je moet natuurlijk wel de juiste bedrijven vinden om mee samen te werken. Daarom zijn wij ons eerst goed gaan oriënteren. Op het internet hebben wij verschrikkelijk veel beoordelingen gelezen over allemaal verschillende bedrijven. Ook hebben wij aan onze vriendenkring advies gevraagd. Uiteindelijk kwamen wij bij het bedrijf Middelkoop Culemborg uit. Over hen hadden wij veel positieve verhalen gehoord en gelezen. Mijn vriendin en ik besloten daarom om langs te gaan bij de showroom. Zo konden wij een beter beeld krijgen van het bedrijf en kijken of het ons ook echt aansprak. Eenmaal bij de showroom aan te zijn gekomen, werden wij heel hartelijk ontvangen. Een vriendelijke medewerker sprak ons aan en vroeg of hij ons ergens mee kon helpen. De medewerker gaf ons een rondleiding en vertelde ons meer over Middelkoop Culemborg . Toen wij tijdens de rondleiding langs de Siematic keuken(s) liepen, viel mijn oog daar direct op. Het sprong er echt tussenuit door het mooie design. Jij kon zien dat de ontwerper echt oog voor detail hadden.

Keuken

Verrast over het design van
Siematic keuken(s)

Mijn vriendin was ook gelijk enthousiast over de Siematic keuken(s). Zij houdt ontzettend veel van koken, dus de keuken was voor haar een heel belangrijk onderdeel van ons nieuwe huis. Dat is ook een van de redenen dat wij voor dit huis gekozen hebben. De ruimte voor de keuken was heel erg groot. Doordat er nog niets gebouwd was, konden wij alles helemaal zelf inrichten. Daarom is het extra belangrijk dat wij een goed bedrijf uitkiezen. De medewerker zag waar ons oog op gevallen was. Hij vertelde vol enthousiasme over het mooie merk. Je kon echt merken dat hij erg veel verstand over keukens heeft. Dat vond ik erg prettig, want daarom kreeg ik het idee dat wij naar het juiste adres waren gekomen. Daarnaast vind ik het ook altijd leuk om te merken dat een medewerker ook echt enthousiast is over het bedrijf waar hij werkt. Doordat mijn vriendin en ik direct een goed gevoel hadden bij Middelkoop Culemborg. Besloten wij om een afspraak met hen in te plannen. Wij konden namelijk die dag niet heel lang blijven rond kijken. Het leek ons goed om thuis even wat wensen op een rijtje te zetten en die mee te nemen naar het gesprek. Toen wij eenmaal weer thuis waren van het bezoekje aan de showroom, gingen wij samen op het internet zoeken naar inspiratie. De grootste wens van mijn vriendin was dat wij een kookeiland kregen. Daarnaast vond zij het ook erg belangrijk dat er heel erg veel kastruimte is om dingen in op te bergen. Zou houdt jij een keuken mooi opgeruimd als alles gewoon een eigen plekje heeft.

Keuken

Een strak en stijlvol design

Samen met mijn vriendin heb ik ook meerdere Siematic keuken(s) bekeken. Daar hebben wij een heleboel inspiratie uitgehaald. Door de voorbeelden zagen wij wat allemaal mogelijk was. Zo zie jij echt het mooie design bij elke keuken terug. Daarnaast kon je ook echt zien dat de focus ook op het praktische gebruik van de keuken lag. Het kan soms zijn dat een ontwerper die zich richt op design, het praktische gedeelte een beetje vergeet. Dat is bij een Siematic keuken totaal niet het geval. Daarom zijn wij ook zo enthousiast over dit merk. Toen wij eenmaal onze wensen op een rijtje hadden, zijn wij goed voorbereid naar de afspraak gegaan in Culemborg. Een vriendelijke vrouw ontving ons en ging met ons rond de tafel zitten. Samen met ons ging ze eerst onze wensen doornemen. Het was fijn om te merken dat zij echt naar ons luisterden. Door samen met ons te kijken wat wel en niet mogelijk was, kwamen wij al gauw op een eerste ontwerp uit. Wij wilden graag een strakke keuken die een luxe uitstraling heeft. Wij houden zelf erg van wit en de vrouw die ons hielp met het ontwerp kwam met het idee om goud aan het ontwerp toe te voegen. Dat vonden wij een heel erg goed idee, aangezien dat heel goed past bij de luxe uitstraling waar wij voor wilden gaan.

Keuken

Een hele fijne samenwerking

Nadat wij alle wensen besproken hadden en wij nog even langs de Siematic keuken(s) in de showroom gelopen waren. Gingen wij weer richting huis. Mijn vriendin en ik konden niet wachten op het eerste echte ontwerp. wij waren heel erg benieuwd wat de vrouw voor ons ons in gedachten had. Een paar dagen na de afspraak, kregen wij het eerste ontwerp binnen. Beide waren wij echt sprakeloos. Alles op de afbeelding leek te kloppen. Hij sloot precies aan op onze stijl en al onze wensen zaten erin verwerkt. De gouden kleur maakte het design echt af. Wij belden het bedrijf op om te laten weten dat wij echt ontzettend tevreden waren met het eerste ontwerp. Ook vertelde wij dat wat ons betreft er niets meer veranderd hoefden te worden. De vrouw die het ontwerp gemaakt had, was blij om dat te horen. Zij ging gelijk voor ons aan de slag om ervoor te zorgen dat de keuken gemaakt zou worden. Zo gauw dat klaar was, zou hij bij ons ingebouwd worden. Voor wij het wisten kon de keuken al helemaal in ons huis gezet worden. Een paar vriendelijke werknemers zetten binnen een verbazingwekkend korte tijd alles helemaal in elkaar. Het resultaat was echt nog mooier dan mijn vriendin en ik ooit hadden kunnen dromen. Wij zijn zo blij dat wij langs de Siematic keuken(s) zijn gelopen in de showroom. Daardoor hebben wij echt onze droom keuken gekregen. Wij zijn heel erg trevreden over de samenwerking met Middelkoop Culemborg en raden hun keukens aan.