Spanplafond in onze oefenruimte

plafonds_en_wanden_keuze_geweven_doekSpanplafond in onze oefenruimte

We hebben in onze muziek ruimte een spanplafond. Zo’n spanplafond geeft een hele goede akoestiek, ik wil dan ook graag optreden in onze oefen ruimte. Ik heb dit al aangegeven aan de eigenaar van de pand. Hij heeft denk ik niet voor niets een spanplafond er in laten zetten. Hij twijfelt nog, gezien er niet een drankvergunning aanwezig is, we hebben wel een bar, maar verkopen alleen koffie, thee en fris. Ik heb hem gelijk aangespoord om een drank vergunning aan te vragen. Echt te gek als we hier gewoon straks kunnen luisteren naar verschillende bandjes met een biertje in je hand. Hij zei dat het spanplafond al wel aardig duur was en hij niet veel extra kosten wil, ik zei dat zoiets echt zeker weten vol komt en er een goede omzet wordt gemaakt. Ik ken mij en mijn vrienden bijvoorbeeld bij een concert, we drinken echt heel veel en er kan op een avond wel vijftig euro er door heen gaan. Ik denk dat hij wel om is na het gesprek maar hij laat het volgende week bezig, onder tussen ben ik al stiekem bezig met het maken van een goede flyer, een goede line up en een programmering. Ik heb er zin in en hoop dat het doorgaat. En als hij nee zegt, dan laat ik de flyer zien en lever ik netjes in word een concept in waarom ik denk dat het gaat werken. Want ik weet zeker dat het gaat werken, en mijn vrienden weten het ook zeker.